DOR…

tumblr_mgq4zmqo2Q1rurwlto1_400.jpg

Dor de Domnul în toate cele create…
Dor de fân, de stele și de câmp,
Dor de vânt, de ploaie și de apus de soare
Dor de firul ierbii, de maci, culoare, iz și floare
Dor de turma de oi și vaci păscând în zare
Dor de munți, ape și văi,
Dor de izvoare…
Dor de nemurire, în cele muritoare…
Dorul acesta…o fi Doamne, al meu de Tine sau al Tău, de omul în sine?

Reclame

8 gânduri despre &8222;DOR…&8221;

  • BUNA Paula

   Ceea ce am sustinut in trecut credeam a fi adevar…Insa cand L- am aflat pe Hristos ca Dumnezeu Unic Intrupat am aflat si Cine este Adevarul…asa ca toate sunt iluzii fara El si tot ce e adevar relativ cade in fata Lui, El fiind Adevarul. Orice in afara Lui, e doar parte din adevar, deci iluzie si fals. Deci nu mai sustin nimic din trecut…iertare!
   Hristos este Adevarul Unic!☺

 1. Buna Anca! Candva te-am intrebat daca ai ajuns Acasa si mi-ai raspuns ca NU. Si eu am pornit calatoria spre „mine” acum zeci de ani. Sunt tot aici…este adevarat alta, dar tot eu ! Anca ai gasit raspuns de ce dureaza atat de mult ? Multumesc!

 2. Calatoria noastra dureaza mult pt.ca noi mergem ocolit…si nu drept. E ca si cum ai Izvorul vietii in fata ta, ti e sete dar te pierzi in peisajul de langa si te duci pe carari ocolite, prin paduri si alte meleaguri unde bei apa dar nu de la izvor…si intre timp te ratacesti fara a mai ajunge la Izvorul Vietii…tine doar de noi sa scurtam calea, sa tinem calea dreapta. Toate bune tie!

  • Multumesc draga Paula! Sunt bine…merg la Sf.Liturghie in fiecare duminica si la sarbatori, ma spovedesc in fiecare luna, ma impartasesc in fiecare saptamana si incet, incent, Domnul lucreaza in mine si asa il am pe „Acasa” in mine…Nu se compara nimic din viata asta, dar nimic …cu Domnul si Mantuitorul nostru. El este singura Cale, singurul Adevar si Viata cea vie si vesnica Restul sunt ocoliri…de la Izvorul vietii. Domnul sa ti ajute!!

 3. Iti cer iertare pt. ca iti invadez spatiul…dar simt simplitatea,iubirea,pacea si starea de bine a acestui spatiu…asa ca te rog … lasa-ma sa intru din cand in cand „AICI”. Multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s